Přímo a natvrdo

A pak že Ďábel neexistuje

12. 11. 2016 5:03
Rubrika: Nezařazené

Upřímně, je to můj první článek po dlouhé době.. tím chci říct, že se absolutně ztrácím v tom co je na signálech aktuální :) proč ten nadpis a proč ďábel s velkým D? 

Jsme právě 11měsíců po svatbě, je 4.30 a náš vztah je na pokraji rozvodu. Vysmívání se, že všechno zvládnu vlastní silou, bez Boha a jeho požehnání vyústilo v to, že už nějakou tu noc já nespím a moje jediná a pravá láska vesele oddychuje a spí klidným spánkem. Přemýšlím s čím vším jsem se musel poprat a proč se stalo to co se stalo. Je to tím že má milá je adoptovaná, že je deprivovaná a našla si jiný vztah? Má smysl i po všech chybách bojovat dál? Mám na to ještě sílu obnovovat to co se někde cestou ztratilo? 

Mám své chyby - neúctu, agresivitu, vulgaritu. Vše jsem si uvědomil, ale asi příliš pozdě. Vzdát se bez boje nechci, ale pokud druhá strana věří v nezměnitelnost druhého, je můj boj ještě vůbec potřeba? Odpovím si sám:,,Ano, je." Ikdyž je mi vyčítano vše od tvrdosti po nepochopení, nevzdávám se.

Manželství je permanetní válka kterou vedeme se zlým. Manželství je něco jako když satanovi plivneš do tváře a vysměješ se mu. Je to něco co on rád s oblibou ničí a hledá způsob jakkoliv zničit lásku. Obvzlášť pokud máš překrásnou ženu(a kdo z nás jí nemá ;) ), na kterou letí x chlapů za den. ďábel není ten veselý čertík z pohádek, je to opravdový hajzl, který se maskuje za všechno možné, jen aby zničil to, co je podstatou božské a to je právě láska. A pokud zajdeme hlouběji do historie, Genesis končí právě tím že poslední božské mistrovské dílo byla Eva a tak to je s každou ženou - ona je masterpiece stvoření. Je oním vyvrcholením úžasného Božího díla. Posledním tahem štětce je stvoření završeno - nikoliv Adamem, nýbrž Evou. Není pouhým dodatkem, není jen pěkným přídavkem - něco jako ozdoba na stromečku. Je posledním dotykem Božím..  Když žena hledá pocit vlastní hodnoty, je v tom poukaz k něčemu slavnému, něco k čemu byla stvořená. Vnímám že po hlubokých a důvěrných vztazích žena touží a je zároveň schopna je budovat což vypovídá i o tom, že po něčem podobném touží i Bůh.. jediný problém nastává pokud se to děje i mimo manželství, jako to je i teď u nás. 

Zcela upřímně - je to v pr...., ale nevzdávám se. Omlouvám se všem očím, které četly toto oznámení. Prosím o modlitbu, ikdyž se to může zdát zbytečné. 

Díky.

Jan +

Zobrazeno 1523×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz