Zabili jsme 6 milionů Židů a nahradili je 20 miliony muslimů. V Osvětimi jsme spálili kulturu, myšlení, tvořivost, talent. Zničili jsme vybrané lidi, opravdu vybrané, protože utvářeli skvělé a úžasné lidi, kteří změnili svět. Podíl těchto lidí se projevuje ve všech oblastech života: Ve vědě, umění, mezinárodním obchodu a především jako svědomí světa. To jsou lidé, které jsme spálili. A pod záminkou tolerance a protože jsme chtěli dokázat sami sobě, že jsme byli vyléčení z choroby rasismu, jsme otevřeli brány 20 milionům muslimů, rase, která nám přinesla hloupost a nevědomost, náboženský extremismus a nedostatek tolerance, kriminalitu a chudobu, vzhledem k neochotě pracovat a podporovat své rodiny s hrdostí. Tato rasa  vyhazovala do povětří naše vlaky, zvrátila naše krásná španělská města do třetího světa, kde se topí ve špíně a kriminalitě. Tito lidé se uzavírají v apartmánech, které dostávají zdarma od vlády a plánují vraždu a zničení jejich naivních hostitelů. A tak se trápíme, že jsme vyměnili kulturně
rozvinuté prostředí za fanatické schopnosti a inteligenci za zaostalost a pověry. Vyměnili jsme snahu o mír Židů Evropy a jejich talent k budování lepší budoucnosti pro své děti, jejich rezolutnost lpět na životě, protože život je svatý za ty, kteří usilují o smrt, nejen pro sebe, ale i pro nás, naše děti a jejich děti. Jaká hrozná chyba byla udělena ubohé Evropě.


Globální islámské populace je přibližně 1,2 miliardy, to je jedna miliarda dvě stě milionů, nebo 20 % světové populace. Kolik  Nobelových cen jim bylo uděleno:

 CELKEM: 7 (sedm) 

Globální Židovské populace je přibližně 14.000.000, tj.čtrnáct milionů nebo 0,02 % světové populace.

Kolik Nobelových cen bylo uděleno jim: 
 
 CELKEM:129(stodvacetdevět) 

                                                                                                                                                              
Židé nepodporují "vymývání mozků" svým dětem ve vojenských výcvikových táborech, ani je neučí, jak vyhodit sebe samé "do povětří" a způsobit maximální smrt Židům a jiným, kteří nejsou muslimové. Židé neunášejí letadla, ani nezabíjejí sportovce na olympijských hrách a ani se nevyhazují do povětří v německých restauracích. Není jediný Žid, který zničil kostel. Není jediný Žid, který demonstruje za zabíjení lidí. Židé neobchodují s otroky ani nemají vůdce vyzývající k džihádu a smrti všem nevěřícím. Možná, že by
muslimové ve světě měli zvážit a zapojit investice do standardního vzdělávání a méně obviňovat Židy za všechny jejich problémy. Muslimové by se měli ptát, "co mohou udělat pro lidstvo ", aby měli právo požadovat respekt ostatních. Bez ohledu na své pocity o krizi mezi Izraelem a Palestinou a arabskými sousedy, i když si myslíte, že je vina na straně Izraele, následující dvě věty skutečně hovoří za vše:  "Pokud by Arabové složili zbraně dnes, neexistovalo by žádné další násilí.  Pokud by Židé odložili své zbraně dnes, neexistoval by už Izrael."  /Benjamin Netanjahu/.

Generál Eisenhower po nálezu obětí táborů smrti nařídil, aby bylo "toto všechno"vyfotografováno a aby byli Němci z okolních vesnic prováděni koncentračními tábory, aby si uvědomili, co jejich lídři natropili, a bylo jim nařízeno, že se musí zúčastnit pohřbívání mrtvých. Udělal to proto, jak řekl něco v tomto smyslu: "To vše musíte nafilmovat, vyfotografovat, napsat o tom záznamy a hlavně k tomu získat svědky - protože někde na cestě dějin někdo vstane a řekne, že se to nikdy nestalo." V poslední době se ve Velké Británii diskutovalo, zda by se měl odstranit holocaust z jejich školních osnov, protože to "uráží" muslimskou populaci, která tvrdí, že k tomu nikdy nedošlo. Zatím nebylo odstraněno nic. Nicméně je to děsivá předzvěst strachu, který sužuje svět a je hrůzné, jak snadno se tomu každá země poddává. Je více než 60 let poté, co druhá světová válka v Evropě skončila. 

 
Kolik let to bude trvat, než že "se útok na Světové obchodní centrum nikdy NESTAL", protože to uráží některé muslimy ve Spojených státech?